Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Imorgon måndag är de små chokladbitarna fyra veckor gamla. De klättrar nästan över stora sänglådan nu och har börjat leka lite med bollar och klättrar in och ur den lilla korgen. Den första av dem har passerat 400g vikten och de övriga ligger strax efter. Två av dem är nu tingade. Justus som vi igår bytte namn på skall i sin stamtavla få heta S*Special Cats Julius kommer att kallas för Julle och kommer att flytta till Skövde. S*Special Cats John Lennon kommer att bo i Gislaved. Vi känner att ni kommer till snälla och roliga människor som kommer att ge er allt det ni behöver framöver. Det är gott för oss nu när veckorna rusar iväg. Nu skall vi se hur de små får plats i handen denna dag, jämför med tidigare bilder i dagboken.

Och så en bild fylld av "husselycka"

Imorgon är det Clara och Cajsas 8 årsdag, vi saknar Clara så mycket och tänker på henne varje dag. Vi är också så jätteglada att Cajsa är hos oss och är så jättesnäll och söt. Grattis på dig Cajsatösen imorgon den 3 mars 2008. Hälsningar skickar vi till er snälla och trevliga uppfödare Kerstin med i Falun.

Foto