Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är alla tre pojkarna tingade. Till mycket snälla och vänliga personer i Skövde, Gislaved och Surte. Vi har bestämt oss för att byta namn på en till. Det är tur att vi inte skickat in pappren för registrering ännu.  Men det är bra att få tänka till lite så vi inte ångrar oss. Namnet betyder en hel del. I allafall för oss.

Kattpojkarna kommer att heta följande i stamtavlorna. Julius, efter Ragnhilds morfar , John Lennon  efter en av vår tids bästa musiker

och nu till det nya minsann, har husse kommit på en strålande idé. Vårt stamnamn kommer sig efter racerföraren Ronnie Peterssons bilreklam. John Player Special.

Det är elegant design på den loggan och snygg i svart och guld. Det var så det blev S*Special Cats och så kommer pojken att heta  S* Special Cats John Player Special.  Märket på bilen var en Lotus och Ronnie  körde den ca 1972 till 1975 i lite olika utföranden.

Ronnie Petersson

Kattungarna blir större och större. Klättrar nu in i röret på klätterställningen.  De går på lådan och gör det de ska, bara där. De är verkligen duktiga 5 veckor gamla. Nu skall de få smaka på mer matsorter i veckan som kommer. En sort i taget så att vi ser att det är ok med magarna. Kanske kan det bli en äggula med grädde till påsk.

Ikväll har vi glädjen att för första gången skicka en kram till Suzanne med familj från John Player Special och hoppas att ni får det härligt i skidbacken. Plus en till Håkan och Carina som skall bada i saltvatten i Sverige i helgen. Tur att ni gör detta innan Julius kommer till er, han vill nog inte vara med på det. Han stampar bara i dricksvattnet ännu. Och en till Helen när hon är ute och går med hundarna.

Trevlig fredag önskas alla läsare.

/R&J

Foto