Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Gott att ta en liten paus efter att ha sprungit hinderbanan. Från våran (kattungarnas) säng, under soffan i vardagsrummet, över och under lakanen i husses säng, under handfaten en kort vila på gästtoaletten, sen under badkaret, bakom böckerna i hyllan i rummet, upp i klätterställningen och sen vila hos Ingeborg på kökssoffan.

eller bli lite ompysslad av Julius som hjälper till med det mesta.

man blir ju så trött, alla springer ju så fort.

För några dagar sen var det vår i Hålt då såg det ut så här på lilla "Skolgården" Det var vått och kallt i gräset och även de äldre ville vara med här ihop, som  Albert, Ingeborg och Bianca. De små chokladbarnen har ännu inte varit här ute. De får vänta tills den riktiga värmen kommer. 

Nu hoppas jag att sidan skall bli lite oftare uppdaterad igen framöver.

Jag  har nu kommit igång bra på nya jobbet. Det är en helt nyöppnad privat förskola där jag är själv i köket  och skall ha hand om allt som rör maten. När alla är på plats i augusti blir vi 70 barn och ca 15 vuxna som serveras. Barnen har nu ökat i antal och varuvagnarna som kommer har fyllt alla förråden.

Mina helt nya arbetskamrater och ledningen verkar mycket trevliga och måna om både barnen och föräldrarna.  Det är härligt att se alla barnen som kommer med sina nyfikna blickar på både oss vuxna och kamraterna. Det är inte olikt kattungarna här hemma. Härligt att rusa runt och känna nya utrymmen och sen krypa ihop och få närhet och mys. Och alla är de hungriga, både barn och kattungar. Skall nog bli många goda middagar ihop med dem.

Jonas, som idag har lilla julafton på Nostalgimässan i Göteborg,  träffar sina goa "lek" kamrater bland samlarbilar och Märklinentusiasterna. Han hälsar så gott. Så här kan bilarna se ut fast i miniformat.

 

Bilden tagen på Volvos museum i Göteborg.

/Ragnhild

 

 

Foto