Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hej igen, nu är de bruna godingarna ute i hela huset och gör det livat och glatt.  Webbkameran är stängd eftersom den inte hinner få in skärpan förrän katterna är i nästa rum. Kanske kan den återkomma senare.

Det är svårt att komma iväg till jobbet på morgonen när de står och kurrar runt benen. Man vill skynda sig hem igen.

De har upptäckt alla roliga ställen att krypa in på. Tex.  i bokhyllan, de  tömmer den nedersta hyllan på en del böcker och hoppar jämfota av glädje medan de tuggar lite på pärmarna :-), alla fem hjälps åt   innan de rusar runt  ut till vedlådans hinderbana som verkligen erbjuder bra balansövningar. Där möter Ingeborg upp och leder förmiddagens träning. Upp över järnspisen, en snabb vätskekontroll vid vattenskålen och sen sista rundan i Jonas hobbykartonger där man kan dra fram kul grejer genom hålen att bära i... Har man tur är det lördag och husse och matte är hemma så att man får gå ut en sväng på innätade "Skolgården" på altanen.

Där kan man sitta på fårskinnet och se vad Signe, Albert, Ambrosius och Cajsa gör nere på gräsmattan. Lite svårt är det för Signe rusar så snabbt förbi, ibland tror de små att det är en jätte fågel på låg höjd eller liknande... Nåt brunt snabbt är det som flyger förbi och sen lägger sig på bordet på altanen utanför nätet och kurrar. Cajsa och Ambrosius går snart in igen och Albert promenerar runt  och ser efter hur mycket ved som finns kvar. Ganska mycket är det för han ser nöjd ut när han kommer tillbaka.

Medan de yngre blir mer vältränade tar Bianca det lite lugnt och tittar ut för att se hur långt våren kommit idag.  Den har gjort en paus men fåglarna är kvar. Och fröna är påfyllda i fågelhuset. Husse har skött sig.

Nej men Cajsa, det där var inte till dig....Jag skulle bara hämta knäckebrödet.

Nu skall  vi fortsätta nosa på de små och njuta av deras tid hos oss. Och umgås med de äldre och se hur förståndiga de är och bra minne har de också. Tar jag fram nattlinnet så sitter Signe strax vid kudden och tittar så rart. det är bara att ge sig krypa in och släcka så att vi kan kurra ihop.

/R

Foto