Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hej, nu är de små sju veckor. De går nu runt i hela huset med de andra katterna. Har hittat mängder med nya leksaker och korgar att ligga i. En transportbur har också provats på, men den blev lite trång för mamma Ambrosia och alla fem syskonen att ligga och dia i :)
Kall filmjölk på fat var gott i värmen. (28 grader här på Hålt på eftermiddagen idag)
Nu skall vi börja bilträningen med att åka till lanthandeln och köpa glass. Sen blir det dags för första vaccinationen nästa vecka i kombination med bilträning. De små har nu alla en egen individuell försäkring hos Agria och är också kvar på mammans försäkring framöver.
Annars gläder vi oss ikväll åt Sveriges vinst över Paraguay i fotbolls WM, nu blir det fest ett tag till. Tar nog fram flaggan imorgon på kaffebordet på jobbet.

 

Tills vi hörs igen, vill vi önska er alla en riktigt glad och fin midsommar
med en bild på en gullig katt som ägs av ett par vänner till oss.
Katten heter Boris och bor utanför Alingsås, och härstammar från samma uppfödare som vi har till vår Clara och Cajsa. Hon heter Kerstin och bor i Falun. En extra sommarkram till henne från hennes katter som bor i västsverige.


Boris

Foto