Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hej, Ni har fått vänta på bilder har vi hört, tack för att ni är inne och tittar efter om det hänt något på sidan. Och att ni återkommer trots att inget hänt. Men nu kommer det bilder. Förra helgen flyttade Julius och John Lennon till sina nya hem.

Det känns konstigt för oss. Nu när de är så stora och personliga, maffiga och goa i kroppen, keliga och man kan se deras personligheter, så skall de flytta. När vi har riktig tur så träffar vi på er som vi känner att katterna kommer att få ett tryggt och roligt liv hos. Och då är det ändå härligt att kunna lämna över en katt som vi vet är trygg, snäll och välmående till er.

Vi har fått rapporter hur det gått. Julius som numera bor hos Håkan och Carina i Skövde sover hos dem i sängen och kurrar högt, är nyfiken och glad och var lite pratsam i början. Bilresan hem gick fint med ett par undringar vart de var på väg. Han har hittat sin fina klätterställning, är matglad, lekfull och sällskaplig, han kommer att få ett härligt liv i Skövde. Allt gott önskar vi dig goa, lugna, vänliga Choklad Julle.

 

John Lennon som nu bor hos Helen i Gislaved har visat sig vara en liten tuffing precis som han varit sen födseln. Han tjoade en lång bit i bilen hem, trots att han varit tyst  varje gång han åkt bil tidigare. Precis som här så är han med där det händer något. Han har träffat Helens andra katter utan problem och varit runt i hela huset, helt orädd. Helen har flera stora hundar och det skall bli spännande att höra vad han tyckter om dem. Första dagen räckte det att möta katterna. Vi får berätta om hur det gått senare här. Han kommer att få ett kul liv med katter och hundar omkring sig och Helen som är en jättestor djurvän.  Allt gott till dig också vår charmige, uppfinningrike, kelige och lite busige John.

   

Här hemma har det varit lite kärlek,  som vanligt är det Julius som charmar flickorna, mest Ingeborg som är hans livs kärlek. Se bara här.....  Vad månde bliva av dem killen!!!

Vi har kvar Judith och Josefina, de är till salu fortfarande. Det har varit lite lugnt på intressesidan ett tag nu. Jag vill berätta att det är två rejäla och fantastiskt söta flickor. Funderar ni på att skaffa katt att gosa med så skulle ni passa på. Under tiden så gosar vi, hela tiden. Med alla katterna men det är lätt att ge de små lite extra, hela tiden :-)   Läs mer om dem under "Kattungar"

Nu är det knappt en vecka kvar tills John Player "Trisse" skall flytta, hans matte är ute och reser lite först innan  det är dags för "Stor" mottagning i Surte :-)   Vi har hört talas om att han fått nytt balkonggolv och gosefiltar är inköpta i färg som passar hans päls så det verkar vara bra på gång där. Vi ses snart Suzanne.

Det är också en liten svart vän som hälsar på hos oss, den lille svarte katten som numera får mat vid lillstugan hos oss. Han har kommit och gått i över två år och bor inte hos någon, alla människor i ett stort område runt häromkring känner till honom, men ingen vet var han bor. Han är är lite skygg och rädd.  Han har nu lagt på sig och ser nu att må riktigt bra. Han är kompis med våra katter och vi själva kan komma ca 3 meter från honom utan att att går in under gäststugan. Vi räknar honom som en granne som är lugn, trevlig och vi gärna bjuder på lite mat ibland. Här är det lite sällskap som bjuds.

Nu skall vi ut i trädgården och tvätta ur växthuset, sätta upp den nya solskyddsväven och titta till pelargonplantorna. Kanske kan även sättpotatisen komma i jorden denna vecka. Det går nog bra med hjälp av  Albert, Ambrosius, Signe och Cajsa som är ute och spatserar med oss.

Fast ärligt talat så gillar inte Albert när vi plockat maskrosor så länge i taget. Då brukar ha ägna sig åt denna verksamheten istället. 

Vi vill här passa på att gratulera vår första kull hos S*Special Cats som den 2 maj 2008 fyllde 10 år. De lever alla och är pigga. Stort grattis till Anna Aurora, Albert, Albin, Axel och Ambrosius.

Trevlig Pingst till er alla/R&J

Foto