Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är det bestämt att Judith skall flytta till Bergen i Norge.

Till en mycket vänlig och rar kvinna som heter Trine. Det känns lite långt för oss. Nya matte kommer och hämtar henne och åker iväg med flyget. Vi får börja vänja oss sakta men det är lite tid kvar innan det är dags.

Vi har dock redan bestämt att vi måste åka dit och hälsa på Judith och Trine och få se en sån vacker stad. En hälsning till Trine vill vi skicka via denna sidan och hälsa henne välkommen hit till oss i Hålt . Vi skall ha ett par goa dagar ihop nu när du snart kommer.

Tills dess så skall vi pyssla om Judith extra gott och lära henne lite norska :-)  Vi har ju språket i släkten här. Jonas familj, Arntzen kommer från Fredrikstad i Norge och efter 20 år på fiskecamp i Stören i Norge så är också jag Ragnhild glad i Norge och tex. deras härliga ullgarn Per Gyntgarn och Drops fina mönster på tröjor. Och så Smörbukken´s goda kolor förstås.

Skickar en kram till våra " kattungar" från alla nu 10 kullarna som vi haft och deras ägare.

Vi tänker på er alla ibland och är glada för att katterna bor just hos er. Här får ni se en bild på Dear Teddy (creme) och Baltassar (blå) som bor hos Anders, Malin och Linus i Alingsås. Mamma är vår Clara och pappa vår Ambrosius.

/Ragnhild

 

Foto