Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I söndags åkte  Judith och Trine hem till Norge med flyget från Landvetter. Detta efter att vi haft en riktigt trevlig helg ihop. De bor utanför Bergen. Resan hem gick mycket bra. Judith  pratade lite på väg ner mot Kungälv, alltså de första milen i bil. Sen var hon tyst och lugn hela vägen trots väntan på flygplatsen här och ett byte i Oslo och sen ytterligare en bit flyg kvar. Vi har fått rapport att hon redan börjat undersöka huset och ätit och sovit gott mitt på matbordet... Vad gör man inte med en så söt vän som flyttat in. Trine är en mycket härlig tjej som stämde in helt med vad vi önskar oss av en bra kattungeköpare. Liksom de köpare vi har tidigare så känns det helt tryggt att katten kommer att bo hos en så katt och människo- älskande snäll människa. Så här såg de ut innan vi åkt iväg till planet.  All lycka och välgång önskas lilla Judith från oss i Romelanda. Vi kommer att besöka även dig om ett tag. Vi skall bara öva lite norska tills dess. Tack Trine för att du hittade till oss och ger henne ett gott hem.

Som tur är har vi en bebis kvar, Josefina. Hon har ju parkerat hos Jonas, just där som han är för tillfället. Bredvid badkaret, gärna med tassen i vattnet. I sängen eller vid matbordet. Ja hon har faktiskt hjälpt honom nypa kvistar av tomaterna i växthuset också. En mycket hjälpsam katt över det hela. Hon jagar ut alla flugor som kommer i närheten av krukväxterna också :-) Hon är underbar och har också funnit en ny brottarkompis i vår Ingeborg som nu trätt in som extrabebis, se bara här.

Det är bara haklappen som fattas.

 

Judith tv och Josefina th. för alltid bästisar.

Nu måste vi ut och vattna luktärtorna.

Kram Ragnhild och Jonas

 

Foto