Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Igår kväll födde Julius fästmö Alice fem fina ungar. Detta är Julius första kull. Det får vi fira idag med en sardintallrik samtidigt som vi grattar husse på födelsedagen. Det skall bli roligt att följa dem på bloggen på www.ljusglimtens.se  hemsida.  Där skriver Carina trevligt om hur katterna har det, vi vet att ni är välkomna att följa dem där. 

Vid stugan stickar vi och klyver ved i vedboden och katterna det kul i kattgården. Där finns det klätterbrädor och hyllor lite överallt att springa runt på. Det är lite konstigt när det blåser  och kottarna trillar ner på taket. När rådjuren promenerar förbi  och när brasan är på ett annat ställe än vanligt. Men mysigt är det och alla trivs. Skall ta lite kort där och visa er snart. Vi önskar er alla läsare en trevlig sommar och semester, hoppas att ni har tid att titta in ibland även om det blir sommarväder, för vi kommer med lite nytt emellanåt hela tiden.  Ge också gärna alla våra "gamla" kattungar en puss från oss.

Under tiden kan ni se ett kort på Albert som är taget vid stugan.

På återseende/Ragnhild

Foto