Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Katterna hos S*Special Cats har nu fina dagar vid stugan. De ser till att vi klipper och rensar ordentligt. Ett och annat träd har fällts till marken medan de tittat i fönstret. Och tidigt på morgonen ser de på rådjuren som ibland äter vid flaggstången. Vi äter all mat utomhus vid trädgårdsmöblerna och katterna ligger bredvid i en egen fotölj eller i kattgården intill. De sover gott ute på dagarna och inatt var de ute hela natten i kattgården då det var svalt och skönt där. Här är 30 grader varmt idag så kanske får de vara ute en natt till ikväll. Det blir en go kväll med stickningen och lite hobbyprylar för oss. Här kommer ett par bilder från sommarlivet.

Cajsa har lagt sig för kvällen.

Ingeborg har en favoritplats i mormors gamla korg.

Cajsa söker upp lite skugga.

Ambrosius tycker inte TV programmen är så bra...

Konstigt här lämnar de fönstrena helt öppna, va kul !!!

Här kan man sitta tryggt och lyssna på grannens hund tycker Signe.

Vi ses snart, glöm inte att byta till kallt vatten flera gånger om dagen för katterna. Gärna med någon isbit i så att de dricker ordentligt i värmen. Eller lägg gärna i en eller annan djupfryst räka då blir det lite kul :-)

Kram R&J

 

Foto