Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi är fortfarande i stugan med katterna, medan det  görs höstfint hemma i huset. Katterna trivs utmärkt och de tycker det är gott att ligga hos matte i sängen och läsa bok på söndagsmorgonen. Fast tekoppen vid sängen kunde ju varit något godare i av deras min att döma.

Vi har senare idag kluvet ved och kört hit den till Romelanda. Det börjar bli ett bra vinterförråd nu här hemma. I stugan har vi eldat i braskaminen flera gånger under den sista vecka, det har blivit lite rått innen när det regnat. Katterna lägger sig dierkt franför och värmer magen och rullar sig. Vad vore ett kattliv utan en vedkorg att klättra i och värmen. Jag tror att de börjar bli bortskämda.

Jonas som sköter borstningen av katterna i familjen har haft mysstund med alla ute i kattgården, de får ställa upp sig på "pussbalkongen" och så blir de ompysslade en efter en. Pussbalkongen är en liten hylla i mitten av gården där de står i pusshöjd. Den används flitigt.

Hoppas att ni har en fin sommar med era katter, skickar en extra hälsning till våra "gamla" bebisar och ägarna. Vi tänker på er och blir så glada för de fina bilderna ni skickar till oss.

En go kram vill vi ge till mina barn,  här Robert på en fin sommarbild.

Och Charlotte,  bägge jätte härliga goa barn som är en lycka att ha varje dag.

Morsan älskar er och era  respektive. 

På återseende/Ragnhild

Foto