Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har björkarnas löv börjat falla av, guldgula och så vackra. Det fattas bara lite vind i de torra bladen så att katterna kan få sina höstrace. Här ligger Bianca och har skönt i eftermiddagssolen.

Katterna tycker fortfarande att det är roligt i kattgården. Om det blåser kallt kryper de in i ett täcke eller lägger sig på fällen. Det är vindskyddat på de flesta ställen därinne men graderna sjunker ju. Nu är de bara ute på eftermiddagarna efter att vi kommit från jobbet  samt på lördag och söndagar.

Lilla Josefina älskar att vara ute och springer runt som ett torrt löv när man skall ta in henne sent på kvällen.

Ni får en bild till på Bianca när hon sitter och spejar uppe på braskaminen, katterna har full koll på när man tänder i den. Då är det ingen som hoppar upp. Bara lägger sig framför.

Vi har varit på Lastbilsmässa i Jönköping "Nordic Trofy 2008"  inte visste vi att det fanns sådana här stora, lyxigt målade vrålåk. I massor, över 150 st. Det var en upplevelse att se. Kan varmt rekommenderas för både konstintresserade och bilälskare.

Här ser ni en av vinnarna, som kom från Finland.

Och en annan vinnare som vi tyckte var alldeles extra...

Och så den allra snyggaste ! Också vinnare. Det fanns flera klasser att vinna i.

Det är kul att se olika hobbies som människor håller på med. Detta var nog en av de läckraste, oväntat vad det smids planer på i garagen. Och vilka duktiga konstnärer som utfört jobben.

Kram på er alla, vi ses snart här igen/R

Foto