Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har vi alla, både människor och katter kommit hem till Romelanda och Hålt igen efter sommarens äventyr i stugan. När det har blivit kallare på dagarna är det gott att katterna har mer yta att röra sig här inne på dagarna.

Vi vill inte ha dem ute i kattgården hela tiden när vi jobbar och så är det kallt på morgonen när vi åker. Även hemma kan de äldre få vara ute när vi är hemma. Det gillar Signe.

 

De har verkligen haft roligt här hemma i de senaste dagarna. All härlig tvätt som ligger överallt och man kan krypa in i och gömma sig. Det ser ganska kul ut med kattfiltar, lakan, badhandukar och stolsdynor som rör på sig i högar på golvet. Sen ligger de och somnar på de nytvättade och hopvikta högarna på köksbordet. Vi vet att de inte borde vara där, men vad gör man när man kommer dit och skall lyfta ner dem och blir mött av ett härligt kurr och sömnig blick. Tvätten brukar ändå komma in i hyllorna några timmar senare, det gäller att varva ner när man har katt :-)

Transportburarna som de haft som myskojor i utegården står nu parkerade i källaren, nytvättade och fina. Det är gott att se att burarna kan vara inne och bäras runt och ingen katt vill sticka och gömma sig, hellre gå in och lägga sig i dem.

Detta trots att alla åkte med till veterinären innan de kom hem och fick en hälsoundersökning och årliga vaccinationen. Även tänderna fick en besiktning. Bara gamle Albert behöver en återbesökstid för att ta bort lite tandsten. Som tur är har han övat på att gapa stort  innan han åkte dit.

Vi får se vad de hittar på imorgon !

/R&J

 

Foto