Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Special Cats Hilda är hemma hos oss i Hålt igen, hon är mycket välkommen tillbaka.

Hon är ca 1,5 år och har bott på Orust hos en snäll familj, men sista tiden har det inte fungerat så bra med deras övriga katter. Om det beror på att Hilda nu är en tonårstjej eller ej det är inte lätt att veta.

När hon kom hem var hon första dygnet i gäststugan med farbror Ambrosius. tror inte att hon kände igen honom men båda var nöjda med livet, åt, lyssnade på radion, bäddade in sig i filtarna och hade det gott. Sen ville han gå ut och titta sig omkring nästa dag. Albert ropade på honom från utsidan, skall du hänga med och jaga lite höstlöv? OK, tjejerna får vänta.

Då flyttade Josefina in till Hilda, det var kul. Med henne kom en massa leksaksmöss och bollar. Nu började det likna nåt. Sen ordnade Josefina så att det blev serverat sardiner med tomatsås på rummet. Det var bara ett bekymmer. Josefina tyckte det var jätteskoj att jaga flugan som fanns i gäststugan. Vilken konstig typ som hoppar upp och ner, leker, äter, jagar och kurrar så HÖGT.

Bäst att hänga på här tyckte Hilda och sköt en snygg västerpassning på pingisbollen. Nästa dag tyckte matte att det började saknas några inne i huset och bar in bägge två till sig i sovrummet. Där var det gosigt men inga flugor alls. Men väldigt sköna filtar, här somnade bägge flickorna gott och var båda mycket keliga nästa morgon.

Efter en dag i sovrummet med Albert, Signe, Cajsa och Ingeborg på visiter ansågs tiden mogen för Hilda att komma ut i huset och ut på inhängnade altanen. Där var det spännande. Och sen utforskade hon kattlådorna, matskålarna och somnade sen i husses säng. Det finns en chans att det kan bli bra att vara här  ser det ut som. Vi tar det lugnt, hon får göra det som hon har lust.

Lilla Hilda vi skall göra livet så trevligt som möjligt för dig här, kom nu så lägger vi oss och läser bok.

Kram från matte. 

 

 

         

  

 Idag har Albert varit hos tandläkaren, veterinär Eline på Husdjurshälsan.

Toppen som vanligt. Tandstenen är bortputsad och annars var tänderna fina, skönt att veta. Han är fantastisk snäll denna store nallebjörn, både att åka bil och att hantera. En extra puss till dig Albert idag och en kram till folket på Husdjurshälsan för att ni alltid är så vänliga både mot djuren och oss.

Ragnhild och Jonas,  S*Special Cats

 

Foto