Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har vi varit på Klubbmästerskap med kattklubben Spinneriet, vår klubb. De katter som var med var Julius, som blev bästa vuxen hane korthår. Utan motstånd. Capella som blev bästa vuxen korthårs hona, utan motstånd och Signe som blev bästa veteran, korthår, utan motstånd. Signe förlorade i panelen mot långhårsveteranen. Men 11,5 år gammal så visad hon upp sig riktigt fint och var en fin representant för sin ras. De har trivts och haft det bra i sin utställningsbur. De hade med sig stora gosetäcket, mat, vatten och leksaker. Och så blev de ompysslade av många människor under dagen.

Kul att vinna priser och ära men det är synd att inte fler anmäler sina katter. Vi har haft en jättetrevlig dag där vi haft vänliga burgrannar med fina katter. Duktiga internationella domare. Och inte minst fått delat en härlig knytpartylunch med Kerstin och Morgan. Kram till er. Vi har också träffat många brittälskare som vi inte sett förut. Flera av er tror jag att vi kommer att träffa igen inom kort.

Nu skall vi pyssla om "hemmakatterna" som skött om huset medan vi varit på vift. Albert han pratar och talar om att han längtar efter myskväll nu, det skall han och alla de andra få med glädje. Även Jonas :-)

hälsningar Ragnhild 

 

Foto