Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har Cajsa kommit till ro och vi håller på att försöka få ordning på vardagen igen. Det får ta sin tid. Det var så fint uppe vid stugan, vackra höstlöv täckte marken. Livets alla skiftningar gör sig påminda när vi ser de små gravarna under träden. Men om det nu är såhär så kan de inte få vila på en bättre plats. Kattgården ligger en liten bit därfrån och när vi tänder ljusen för dem ser vi det lysa från gårdsplanen och även innifrån huset. Det är gott att veta var vi har dem.

När vi kom hem var det skönt att se Bianca och Ingeborg med sina runda magar, det är ju bara några veckor kvar nu. Bägge är tjocka på båda sidorna och ligger och myser lite här och där. Vi får snart ta in bebiskorgarna och bädda lite.  Då förstår de att vi vet vad som väntar. Sista veckorna brukar mammorna få sova ensam med oss så att de kan koppla av ordentligt på natten.

Det är första gången som vi väntar två kullar så här tätt inpå varandra. Vi får placera oss i var sitt rum, med en liten mamma var.  Och kanske en kompiskatt... det måste de ju få ha med sig därinne. Ingeborg kan ju inte vara utan sin Julius.  De är så otroligt söta med varandra. Ikväll har ha tvättat hela henne igen och lägger sig med nosen mot hennes mage, kan han verkligen fatta vad som finns därinne och att han är pappan. Skall bli riktigt spännande att se hur han gör när de små har kommit.

Bianca försöker komma in i varenda kökslåda som öppnas men det blir svårare och mer trångt för varje dag. Skall försöka ta lite kort på dem så ni får se hur de ser ut nu.

/R

Foto