Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

 

Ingborg födde igår kväll sin första kull, tre små blå bebisar fanns det i magen.Två pojkar och en flicka.

Alla med bra vikt, runda fina och så fina små öron, tassar ja allt på dem är så fint. De smaskar och gosar lugnt och tyst i korgen. Ingeborg är mycket stolt och lycklig, nästan hoppar runt om de piper till och ordnar med dem. Pappa Julius har varit inne och hälsat på. Sittande i vårt knä och tittat och luktat. Och pussat på  Ingeborg. Inte ett enda fräs, de bara tittade på varandra. Han får snart komma in igen.

Han hade stora ögon, det är ju första gången han sett sina nyfödda ungar. De han har tidigare, två kullar, har föds hos sina mammor i andra hem.

Här kan ni se dem, de vill inte vara med på bild ännu... Skojar bara, mer bilder på dem längre ner. Titta och njut av de små. Namnen på dem kommer imorgon, vi måste få känna på dem lite till så att det känns rätt.

R&J

Foto