Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Kan inte riktigt bara ta bort den här bilden från öppningssidan, den får ligga här så länge. De är så SÖTA. Och har redan ökat mycket i vikt. Nu har vi bestämt vad de små skall heta, eller rättare sagt jag, Ragnhild har gjort det. Jonas tror nog att de skulle heta något annat, att de kanske inte skulle heta just så.

Men nu tycker vi båda, att dessa namnen vinner i längden. Alltså, Jonas hoppas det och har börjar gilla namnen lite grann. Ja, kanske det blir bra så trots allt. Självklart blir det, det. Med sådana kattungar.

Får vi för er presentera Kerstin, Knut och Konrad. Stora runda kattungar med rejäla pip om mamma lägger sig åt fel håll.

Kerstin känner vi flera stycken personer som heter, alla gulliga kvinnor som vet vad de vill. Mycket bra. Namnet får bli till en ära åt er alla.

Knut har vi haft en trevlig granne i Lerum som hette. En elegant lite äldre herre med väldigt gott humör, passar perfekt. Blir glad när man tänker på honom.

Men Konrad då. Vi vet ingenting om någon Konrad, men jag bara älskar det namnet, tror att det blir som med Ambrosius. Ett sånt härligt mansnamn och så är det så få som heter det.

Det kommer att bli trevligt att få titta runt under bordet efter Konrad och Knut och Kerstin.

Nu skall ni få några bilder från i går på dem.

Som ni ser så endast det bästa gott nog åt dem, mammas linnehandukar är toppen att ligga på. Som på alla fina hotell blir det nybäddat med linne varje dag, och ingen fastnar med sina små klor i tyget. Under det så har de en härlig yllefilt, det blir varmt och gott.

 

Foto