Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Först vill vi berätta att de små, Kerstin, Knut och Konrad mår alldeles utmärkt. De ligger så gott hos mamma Ingeborg och äter mest hela dagen. De har mer än fördubblat sin vikt på mindre än en vecka och är så runda och trygga. Har blivit så stora att de fyller ut hela handflatan nu.

Korten på dem blir ju lite lika så här i början men ni får ett nytt från igår kväll ändå. Pappa Julius har varit inne och hälsat på dem och luktat och luktat och luktat ..... och tvättat dem lite grann. Och suttit bredvid och tittat på dem och Ingeborg. Det är väldigt roligt att ha pappan här i huset och att han får vara med. Han är så snäll och gullig.

Sen har vi ju två äldre herrar som vid denna årstiden är utekatter på helgerna när det är ljust och matte inte är orolig för att de inte skall hitta hem i mörkret. Eller att någon älg skall skrämma dem i mörkret. Eller något annat sådant som kan vara farligt. Husse tycker att de kanske kunde få vara ute en stund i mörkret för att ha lite kul.

Nu är de utekatter i kattgården på altanen varje kväll. Sen tycker de att det är gott att mysa i köket. Så här har de det just nu, de 10,5 år gamla bröderna Albert och Ambrosius.

Albert

Ambrosius

Ikväll får även Josefina vara med på en bild här, endast på grund av att hon låg stilla en stund, efter sitt fyspass med Hilda och Capella. Julius har varit lagledare,  stått i mitten när de sprungit förbi och ropat lite till dem då och då.

 

Hilda ville inte vara med på bild idag, hon har lagt sig under kökssoffan att pusta ut  och Capella har redan somnat uppe på torktumlaren. Jag får prova att fota dem en annan dag.

Sov Gott, det skall vi och katterna göra strax.  /R

Foto