Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har Bianca fött sin första kull.

Det började vid lunchtid. Den som kom först var Linnéa, en cremefärgad flicka på 95 gr. Efter en halvtimma kom Ludwig också cremefärgad, han vägde 120 gr. När en timma gått kom Leonard, blå till färgen och vägde 100gr.  Allt gick fint och de mår bra. Ni kommer att få läsa mycket om dem snart.

Men...

Efter ett tag så började värkarna igen och vi såg ett par små tassar. Sen hände det inget mer, på länge. Vi bestämde oss för att åka till veterinär och be om hjälp. Precis när vi packat ihop oss och skulle bära ut korgen till bilen kom den lille ut. En blå hane som inte levde. Han var så fin, så fin.

Vi bestämde oss för att åka ändå, vi tyckte vi kände en till i magen. Det fanns en till på röntgenbilden och på ultraljudet såg hjärtat bra ut, den levde. Men trots all hjälp så kunde inte Bianca få några starka värkar som kunde få den att komma ut. Med hjälp av veterinär Robert Cikota och hans sköterska Filippa födde hon till slut en fin blåcrme flicka som inte levde. Vi vill tacka Robert för allt han gjorde för kattungen, Bianca och oss. Det är gott att ha er. Västra Djursjukhuset i Göteborg är ett mycket bra ställe för djuren och dess människor. Vi var där även med vår Cajsa och har alltid känt att ni gjort allt  ni kan för att kunna hjälpa.

De två små fina ungarna skall få vila mellan björkarna här i Hålt intill oss och katterna.

Men vi är mycket glada för de tre fina kattungarna som Bianca  har ikväll i korgen. De kommer att få heta Linnéa (efter Biancas lillmatte hemma i Jönköping och eftersom det är ett så fint namn) och Ludwig och Leonard eftersom det är så härliga namn helt enkelt.

Vi har också haft glädjen att idag ringa till Arvika, till Torbjörn och Ulla och berätta att det fötts en liten cremefärgad Ludwig som de väntat på. Han kommer att bli kamrat med vår tidigare bebis, S*Special Cats Herbert.  Det är mycket roligt för oss att Ludwig kommer att bo hos er när det blir dags att flytta hemifrån.

Här ser ni Herbert som liten hemma i Arvika. Puss på dej, från oss.

Mer om alla katterna snart, nu skall vi alla i Hålt vila.

/R

Foto