Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

De små underverken som vi har äran att ha i vårt hus blir bara sötare och sötare. Här skall ni få se på Ingeborgs små, korten tagna idag. Strax innan de blir tre veckor.

Kerstin

Knut

Konrad

Och även Biancas bebisar, de är ju riktigt små ännu och ligger helst helt intill mamma. Men en liten bild på en av dem måste vi ha med. Här är det Linnéa som har det riktigt gott och vilar på maten.

För övrigt idag så har Kerstin och en av grabbarna inne hos Ingeborg varit extra duktiga och tränat inför framtidens lekar med de andra katterna. Här töjer de ut efteråt.

Vi måste visa er en bild på  S*Special Cats Isabelle som är Ingeborgs syster. Vi fick en bild på henne häromdagen. Hon bor i Göteborg .

Tack Anki, Erik, Astrid och Johanna för att ni är så jättesnälla mot henne.

Vi skall försöka få tid senare att lägga upp alla fina bilder vi får på de sålda kattungarna i en egen del av galleriet, vi sparar på dem och njuter av dem så länge.

Visst är hon fin !!!

Vi vill också berätta att Hilda som kom tillbaka till oss för ett tag sen, nu frivilligt kommer och vill ligga i knät särskilt på morgonen. Vi får ta, bära henne och hon dricker gärna vatten under kranen tillsammans med Albert eller Ambrosius. Hon gillar också att sova i sängen gärna hos oss

På morgonen hjälps Hilda, Josefina och Capella åt med att tvätta varandras huvud och gosar ihop. Alla tre är väldigt goda vänner. Det är kul att se att de tre chokladflickorna har funnit varandra. Bara Signe, den gamla choklad fröken  vill gosa ensam med matte, det vill matte också.

Sen har de maffiga brottningsmatcher Josefina och Hilda. Stackars Ambrosius undrar vad som händer och snabbar på upp till kökssoffan. Vad de håller på de där tjejerna... (Där ligger redan Albert) Du, Albert, du håller väl med mig, eller.... Ja, säger Albert med ett riktigt långt kurr.

Ja,  just det, den här äldre tjejen som sitter vid datorn kanske också skulle gå och greja lite... Kram på er/ Ragnhild

 

Foto