Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hela sommaren och halva hösten har vi vistats i stugan och varit ute mest hela tiden. Vi har även åkt till jobbet därifrån så att katterna kunnat komma ut varje dag. I år har vi målat en del på huset, det blev riktigt fint. Strax efter midsommar hade vi ett riktigt häftigt 50årskalas i trädgården för Jonas. Det var 87 personer. Då var katterna i kattgården, de tyckte dock att det var kul med uppmärksamheten. Alltid någon som var intresserad av att leka lite med dem.

 

Vi har också sågat i några träd igen, denna här gången stod stormen Gudrun för fällningen.
Hon tog även ner växthuset, vilket var riktigt dumt. Vi plockade glas på berget i 14 dagar.
Vi har kunnat plocka stora blåbär intill ytterdörren och det blev mycket vindruvor i år, stora fina klasar.

Vi har haft besök av Jonas kusin från USA och varit lite turister på hemmaplan.
Vi har besökt många platser i trevligt sällskap. Skickar gärna här en hälsning till Monica, hennes familj och vänner. Ni är varmt välkomna tillbaka.

I september hittade vi ett hus till salu som skulle passa oss. Ett enplans i vinkel med stor ljuvlig trädgård för katterna. Det ligger i Svartedalens norr om Kungälv. Det blev vårt och vi flyttar in den 15 december. Just nu håller vi på att packar som bäst. Ännu finns inga planer på att sälja stugan, där finns ju gamla vänner och en härlig utsikt som vi inte vill missa.

Katterna har alla haft en riktigt fin sommar. De har varit ute även i regnet. Albert låg under trädgårdsbordet och myste De andra gick hela tiden ut och in genom den öppna dörren. Vilken frihet att sitta i dörröppningen och lyssna på regnet.
Albert, Cajsa, Putte och Signe som är kastrater har gått helt lösa runt stugan. De har hållit sig på lagom avstånd från huset, de övriga har varit i kattgården. Alla har varit ute varje dag. Det kan de också vid vårt nya hus. Vi skall också bygga en riktigt fin kattgård till dem där.

Och så har det hänt en mycket tråkig sak. Veterinären har upptäck att Eleanor har ett hjärtfel.
Vi har inga planer på att para henne med detta så hon har blivit kastrat. Hon är glad och lekfull så vi får hoppas att hon kan må bra länge framöver.

Vi har inte varit på några kattutställningar på länge. Men i augusti blev det SW i Borås.
Både Cajsa och Signe var uppe för uttagning till domarens bästa och det ser vi som en ära på SW. Ambrosius gick inte vidare men hade inte glömt hur man sköter sig på utställning. Han är alltid snäll och gullig.

Sedan kan vi meddela att vi väntar tillökning i januari. En liten chokladbritt- hona som heter S* Venitas Capella. Hon är född i Göteborg, nu 6v gammal och underbart söt. Ni kan se kullen på www.venitas.se
Det skall bli jättekul att få hem henne och vi skall göra allt för att hon skall få ett gott liv hos oss och de nya kattkompisarna.

En riktigt God Jul och Gott Nytt År önskas ni alla och på återseende.
Hälsar Ragnhild och Jonas med kattvännerna.

Foto