Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har vi varit på Ädelkattens utställning i Göteborg med Julius och Capella. Julius fick idag sitt tredje  CAC certifikat och blev Champion. Han fick även gå vidare upp till panelen på eftermiddagen. Där blev det stopp, han måste nog växa ytterligare ett tag innan han tar hem det spelet. En ära var det iallafall att bli uttagen till att vara med bland de sista bästa på utställningen.Hans bedömning av domaren var mycket bra.

Capella som redan är Champion fick ett CACIB certifikat på sin väg mot Internationell Champion. Hennes bödömning var också jättebra och eftersom det var ett tag sen hon var på utställning så var vi extra glada för att hon visade upp sig på domarbordet som om hon stått där varenda dag.

Vi vill skicka en hälsning till alla trevliga människor vi mött idag, både kattunge intresserade och tidigare kattvänner. Det är också ni som gör att det blir spännande att gå på utställning även efter att bedömningarna är över. Vi ser nog flera av er i morgon igen.

Hemma är det lugnt och fint. Kattmammorna ligger och pysslar om sina små och de andra leker och vilar i huset. Ikväll blev det lite räkfest för alla katterna när vi kom hem, de har ju varit duktiga och passat huset. En extra stor kram till Torbjörn och Ulla i Arvika, ni är bara så jättegoa och hör av er angående er kommande lille Ludwig. Han mår fin-fint hos mamma Bianca och har nu två ögon öppna.

Kerstin, Knut och Konrad har en egen lektant i Josefina, hon hjälper mycket gärna till att passa de små medan mamma Ingeborg se vad vi har för oss i huset. Två av de  här små som nu börjar småspringa runt i korgen har ikväll har nu passerat 400g strecket på vågen, hu så fort det går.

Mer kort kommer på de små när de växt till sig lite och har lust att visa upp sig för kameran. Imorgon skall vi på kattutställning igen, håll tummarna för Julius och Capella igen.

/Ragnhild

 

Foto