Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har vi varit på Kattutställning igen hos Ädelkatten i Göteborg. Det har gått bra för både Capella och Julius, de har båda fått sina certifikat. Nu blir det dags att söka sig mot Norge för tävling där på vägen mot Internationell Champion som vi hoppas på om ett tag.

Det hände en fantastiskt rolig sak på utställningen. En mycket vacker katt från Norrköping vann ALLT och blev Best of the Best av över 500 katter. Inte vem som helst utan en god väns katt.

EC S*SAGORIKETS IVANHOE som kallas Labbas, EN BLÅ BRITT. Ägare och uppfödare är Mona Abrahamsson. ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL ER PÅ SAGORIKETS UPPFÖDNING från oss på västkusten.

Denna katten är riktig snygging som vi talade om med Mona redan på morgonen idag, han kan bli far till vår Ambrosias ungar framåt vårkanten är det tänkt. Extra roligt förstås, han var ju bäst redan innan tävlingen startat :-) Bild på honom kommer in här inom kort.

Även idag tack till alla trevliga besökare som stannat till vid  vår kattbur och för de glada pratstunderna.

Nu skall vi gosa med de katterna som varit hemma och sköta om de små, lyckliga oss.

/Ragnhild

 

Foto