Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Kerstin är  nu tingad till en familj i Örebro. Tack för att ni åkt hela vägen idag för få se henne. Vi kände att även personkemin stämmer och ser fram emot att  träffa er igen, välkomna tillbaka.

Kerstin instämmer och skickar en liten vinkning eller...jodå !!!

"Lille" Ludwig är nu reserverad för våra vänner i Arvika. (Tidigare köpare av  vår Herbert) När han blir tre veckor blir han tingad. Han ligger helst med nosen mot mamma så eget foto kommer senare på honom. Så här ser de tre minsta ut ikväll. Man lyfter endast på dem för att pussa och inte för att få fotoblixtar i ansiktet, så har vi bestämt nämligen... I allafall för resten av kvällen.

2008 års lucia hos S*Special Cats

Det blev en trött Josefina som festat omkring nästan hela natten i köket med sina kompisar som vann årets omröstning. Luciaglittret försvann på vägen men här ser ni lucian i egen hög person, en riktig chokladfärgad lussekatt.

Tack, också till våra gulliga vänner Anita och Anette från Göteborg som besökt oss ikväll. Det är så roligt för oss och katterna när det kommer vänner som verkligen älskar katter. Ni har en stor del av att kattungarna blir så sociala och trevliga när de kommer till sina nya ägare. Välkomna tillbaka när ni har tid och lust och tusen tack för den lyxiga smörgåstårtan, vilken fest vi haft ikväll.

/R&J

 

Foto