Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har  ni fått vänta några dagar på oss medan vi haft jullunch och julkvällar, julbord och julbak på gång för både vuxna och barn på jobbet och hemma. Vi har inte haft tid att sitta vid datorn men tid har vi alla haft att gosa med katter, i alla åldrar. Men nu skall vi komma igång här igen. Ni får bara en bild ikväll, mer kommer inom kort. Fast det är ju många härliga små gullefjun på denna bilden, som är tagen av Birgitta Hillvärn. Hon har pappakatten Izze boende hemma hos sig. Tack för besöket idag Birgitta och för de fina bilderna du tog här.

Från vänster, Linnéa, Kerstin, Knut (bakom), Leonard (framför) Konrad (längst bak) och Ludwig till höger. Nu är alla de små i samma rum med sina mammor. De träffades för första gången idag och det har gått bara bra, inatt är första natten de får sova ihop. De är så söta ligger med resp. mamma och tuttar ikväll.

Mammorna är gulliga mot varandra och nu kan de få lite extra gott att äta med sina små härinne med stängd dörr. Vi måste vara rädda om Morfar alt. Gammelmorfar Ambrosius så att han inte lägger på sig för mycket....

De kan också dela på korgar och leksaker. Inom kort skall vi också sätta igång vår webkamera så att ni kan se dem live de flesta dagarna eller kvällarna  framöver. Tidigare har de inte rört sig så mycket men nu är det nog dags för er att få vara med. Vi ses.

/R

Foto