Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

God fortsättning på julhelgen. Stort tack för alla julkort i brevlådan, de pryder vårt kök och vi tänker med glädje på er när vi ser dem. Och ett stort tack för alla fina julhälsningar i epostbrevlådan. Underbara bilder på både katter, barn och härliga sommarblommor. Vi skall se på dem mera innan julen är över.

Idag på juldagen har det varit gosedag, så skönt att få bara vara hemma med katterna.  De passar bra in i ett julpyntat hus, de sprider så väldigt mycket mys bara genom att vara här hos oss.

De små i K-kullen  är duktiga på att klättra nu och alla tre går på lådan varje gång de har nåt på gång. Även de mindre har börjar prova på detta med bra resultat. De äter bebistorrfoder med god aptit. Springer fort runt i rummet, leker med varandra och försöker få med de minsta. De  små har fullt upp med att vara lyckliga för att de nu kan gå fort och hoppa lite.

Alla sex ungarna ligger ihop och sover på en filt. Sovbilden är suddig  men söt ändå, kommer att bytas ut mot en bättre om alla kan ligga stilla på en gång någon dag. Det är ett litet problem att få dem att göra detta även om man smyger sig fram.

De tvättar varandra och är som en kull nu. Med två omtänksamma mammor. De har också börjat leka med bollar och allra roligast är den som inte kommer ur plastringen, utan bara snurrar därinne.

Här är Kerstin, Knut och Konrad. Kortet är taget av Birgitta Hillvärn förra veckan.

Jag tror att ni fattar varför vi inte vill gå hemifrån just nu. Även på grund av dessa som kommer här nedanför, våra egna kort från idag.

Leonard, den sötaste som finns. Han kurrar bara man håller handen på honom, kommer fram direkt och lägger sig och somnar på benen på mig när jag sätter mig i "bebisrummet".

Linnéa som är så knubbig, söt och riktigt ljust cremefärgad i pälsen. Hon är en riktig piggelin och springer omkring och ser så stolt ut.

 Alla utvecklas så fort nu och vi ser nya saker som de gör varje dag. Kerstin var idag uppe på mellanplanet på klätterställningen för första gången tex.

Och så kurrprinsen Ludwig som snart är lika stor som killarna i första kullen. En riktig charmör. Han är kaxig och springer runt hela rummet fort-fort. Men är väldigt fort hos mamma när hon pratar med dem att det är matdags. Alla springer dit då, även de större. Får man en plats så får man gärna ligga kvar. Bianca är så snäll mot alla ungarna. Ingeborg däremot vill hellre se på julgranen en stund. Då brukar pappa Julius komma och passa ungarna en stund. Här efter kommer en nytagen bild på Konrad som är glad för att ha hittat rullen på klätterställningen.

Julkram till alla våra andra katter för att de är så vänliga och låter allt julpynt vara ifred. Helt otroligt att ingen har kommit på att plocka ner kulorna eller jaga en tomte runt köket. Fast idag har det ju varit extra mycket kliande bakom örat i tv soffan, kan bli så imorgon också. Man måste ju ta en katt i taget i soffan...

Fortsatt trevlig helg önskar vi er/R

 

 

Foto