Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är det full fart på alla sex kattungarna. Alla är pigga tycker mycket om varandra, brottas och pussas hela dagarna.

Lille Ludwig har haft blivande matte och husse på besök från Arvika, han hälsar till dem att han känner sig helnöjd med valet av nya uppassare och skickar massor av kurr till dem och "storebror" Herbert som redan finns i Värmland och väntar, samt till stora sköna blivande New Foundland kompisen Mischka. Vi har hört att hon är duktig på att sköta omvårdnaden av kattvännerna. Det var jätteroligt att få se er här igen.

Vi har varit hos veterinären på Husdjurshälsan i Göteborg och fått första vaccinationen på Knut, Konrad och Kerstin. Det gick mycket bra och även bilturen var uppskattad. Tack Marita  och Barbro för att ni alltid är så snälla mot oss och de små. Snart kommer vi tillbaka med de minsta.

Alla sex kattungarna har nu egna försäkringar hos Agria, en hälsning till Per Sandelin i Kungälv för att du altid är så trevlig och hjälpsam med alla försäkringsärenden. Jättebra service varje gång.

Så här ser Konrad ut just nu, en kille i sina bästa dagar, 8 veckor gammal.

Här är Linnea, inga kommentarer behövs, synd bara att ni inte känner hur gott hon luktar.

Kerstin, en skönhet med glatt humör som just upptäckt att det är gott att sova uppe på klockradion och att koltrastarna är spännande utanför, vi får mata mer nu på den sidan av huset. Kerstin måste få sitt fågelskådarbehov tillgodosett. Skall försöka få över domherrarna från kökssidan till henne.

Loenard t.v och Knut delar allt som bröder fast de inte är det. Är duktiga på att klättra in mellan pärmarna i bokhyllan och riva ner Turistföreningens böcker om Sverige, kanske vill de bli pålästa om nya lämpliga ställen att bo på. Som tur är för oss så är det en tid tills dess. Efter sådana påhitt är det gott med en tupplur i goa lådan. Kanske kommer resten av kompisarna snart och lägger sig ovanpå som värmare.

Nu skall dricka kaffe och se om de små vaknat och sätta på webkameran till er, vi hörs snart igen.

R&J

 

Foto