Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Linnea har fått en ny bästis, hon heter Eva och bor i Smögen. Det känns som Linnea är ett av våra kärleksbarn som skall flytta hemifrån och vad är då bättre än att hon kommer att bo ihop med någon som vi gillar skarpt. En ny allra bästa vän som är klok, har humor och känns att hon har koll på läget. Vi tror att Linnea kommer att få en matte som ser till att hon får det hon behöver med råge. Känn dig mycket välkommen Eva, till S* Special Cats familjen. Här ser ni en bild på Eva och Linnea.

Nu har alla de små börjar med att vara ute i hela huset, vilken fart och upptäckarlust. ALLA katterna i huset har fått fart på sig. Även de äldsta får se upp för det kommer en hel rad med småttingar och rundar julgranen. Jo visst, den skulle varit ute innan de kom ut ur bebisrummet  men granen är så fin. Barrar ingenting och är den första vi har sågat ner från vår egen tomt. Den får stå ett tag till. Även de minsta kan få en chans att lukta på en fin gran.

Vi har haft en smart lösning med dörröppningen och en skiva för in till småkatterna och trodde att nu när vi lyft ut dem och de skulle få se stora världen så kanske det skulle bli tråkigt för dem att komma in dit igen. Ingen risk, tre minuter efter att de var inplacerade igen, vände jag mig om. Fick då se Kerstin i full galopp när hon snyggt hoppade över hindret och var ute igen. De stora ungarna kan ha hoppat ut och in ganska många dagar medan vi varit på jobbet..... Tur att vi har kattvänligt överallt.

De mindre leker nöjda på insidan ännu om vi inte öppnar helt. Mammorna har sett att allt går bra och är lugna och vänliga mot husets äldre katter, trots att alla är nyfikna och vill lukta på de små.

R&J

 

Foto