Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Det blir lite si och så med middagsvilan i stora kattsängen. Idag har de sovit ihop ett par timmar på eftermiddagen efter att ha varit ute i huset och upptäckt allt från vedkorgen till roliga skosnören och en stor härlig matskål i köket. Efter vilan var Linnea den som först flög över dörrhindret. Ikväll har vi haft pysselstund. Klippt klorna på alla katter i huset. De små har fått också fått avmaskning och lite kamning. Det går riktigt bra att klippa de små nu, bara lite snurrande i famnen.

Idag har S*Special Cats Caramel, född 2002  ( numera Astrid ) och Leopold åkt hem till Lidköping igen efter en vecka här på besök, det har varit mycket trevlig att ha dem här. Hoppas att vi ses snart igen. Så här såg de ut när de var här.

Leopold

Caramel-Astrid

Visst syns det att hon är barn till vår Clara och Ambrosius. Kram till matte och husse Gullvi och Olle, ni vet att ni är välkomna tillbaka. Vi gillar när ni åker på små semestrar ibland :-)

/R&J

 

Foto