Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Så kom den spännande dagen då Clara skulle föda fram sin unge. Som vi väntade och det hände inte mycket… Det gick lite över tiden men sedan kom lille Franciskus. Hans namn härstammar från djurens skyddshelgon och det är hans blivande ägare som valt namnet. (Den kvinnliga motsvarigheten till Franciskanerorden hette Klarissorna, efter en kvinna som hette Klara, visst är det ett häftigt samanträffande när kattmamman heter Clara).

 

Efterlängtad...
Efter att de stått på vår intresselista i två år kunde vi nu äntligen glatt meddela att en blå pojke som hon önskat hade kommit. Hon har under denna långa väntetid blivit erbjuden andra katter men valde att vänta på den ”rätte”.
Anledningen till den långa väntan är att tidigare kattungeköpare till oss har förtur till en kompis till sin första katt. Det är jätteroligt när personkemin till köparen stämmer och ett gott hem redan finns väntande för honom.
Han har också kattälskande cockerspaniel som längtar, denne har saknat sin gamla kattkompis ett bra tag nu (och börjat ledsna på grannkatten som går hem när det är mysdags).

Franciskus kommer att bo i Bohus hos Lena och hennes dotter Anna (Lena har förresten födelsedag samma dag som den riktige Franciskus). Han kommer också att kunna träffas på utställningar framöver.

Lena och Anna, ni är varmt välkomna i Special Cats familjen! Vi ser fram emot att ha mycket trevligt ihop framöver.

De andra katterna...
Eleanor växer med rekordfart och hon är en riktig pusskatt, till vår glädje (och även de andra katternas, som inget har emot att hon kommer och kryper intill dem).

Ambrosia är nu stora damen med fullt upp att ansvara för hela huset så att ingen lägger sig där hon tänkt ligga. Detta gäller dock inte i vår säng, där ligger ju redan Signe, Putte och Albert och småpratar.

Cajsa njuter av att ligga på köksbordet och hon tittar gärna på koltrasten när han äter äpple.

Ambrosius har haft en snygg tjej hos sig på rummet, hon heter Zelda och kommer från Tranås. Så Ambrosia har inte kunnat stöka inne hos honom på några dagar. Det har varit mycket trevligt att ha Zelda på besök och vi hoppas såklart att allt går jättebra för henne.

Vi hörs snart igen och se upp för vårkänslorna…
Kram Ragnhild & Jonas

Foto