Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har vi ett tema med bilderna som följer, bästa vänner. Det har varit så kul att ha dessa kullar samtigt och alla ungarna har verkligen gillat varandra. Här får ni vara med....

Ambrosius som är morfar till K kullen och gammel morfar till L kullen tar en kvällsfika med Leonard, Knut, Konrad och kerstin. Vi delar på allt.

Nästan alla delar på mamma Bianca, även om hon inte är deras mamma. det börjar bli trångt nu men hon är så snäll och alla får sig en gosestund.

Kerstin, Knut och Konrad delar bo.

Linnea och Ludwig älskar varandra.

Albert och Leonard, två blå killar som gillar varandra. Det skiljer 10,5 år på dem i ålder en vad gör det.

Även människovänner är trevliga att ha, vi har haft symöte och mattes kompis Kerstin från Floda ställde upp och lånade ut sin symaskinsväska till alla som önskade under dagen, här är det Bianca som vilar en stund. Tack för det hälsar nästa alla kissarna. För övrigt så syr hon på stans snyggaste jacka.

Till sist idag, en bild på Linnea som vilar middag i solskenet.

Tack alla trevliga människor som gjort denna helgen så kul för både katterna, matte och husse. 

Hälsningar till Marianne, Linda, Annika, Charlotte, Kerstin på symötet på lördag. Tack för att ni alla gosar och pysslar om alla katterna när ni  här. Era snälla händer och ord ger alla katterna förtroende för människor, gott att ha med sig till sina nya hem.

/R&J

 

Foto