Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu börjar det bli jobbigt...här hos oss. Igår flyttade Kerstin.  

Söta näpna blå-rosa Kerstin. Som växt upp till en tung tjej med självsäkert sätt. Vi hade möjligheten att få lämna henne hos sina nya ägare hemma i Örebro igår. Hon var tyst och lekfull i bilen. Vi fick brotta ner en tygmus ett par gånger så att hon kände sig extra tillfreds med resan. Och så lite go musik på bilradion. Annars sov hon lugnt och hade det mysigt i transportburen.

På plats i sitt nya hem möttes hon av matte Maud, husse Agne, lillmatte Ellen med sin kompis, katten Lakrits (gissade ni att han var helsvart) och även av två snälla rotveilerhundar.

Efter rapport idag så har hon funnit sig väl tillrätta och sovit gott i sin transportbur och i mattes och husses säng inatt. Och även hunnit med att fika hos grannen. Vi får snart  höra vad hon hittat på mer.

Jättstort lycka till och ett roligt liv ihop med Kerstin önskar vi hela familjen Björklund.

Efter att ha lämnat Kerstin åkte vi vidare mot Norrköping och hämtade Ambrosia som varit där på parning en vecka. Hon blev glad att se oss och sov gott hela vägen hem i sin bur. Idag har hon varit riktigt fjäskig och stått och trampat på mattes kudde och lagt sig tätt , tätt intill och till och med gått med på att dela säng med matte och Hilda som var först på plats och inte hade lust att flytta på sig. Nu håller vi tummarna att det kan vara bebisar på gång med snälle goe Labbas som pappa. Skickar en hälsning till Mona och Kent  med tack för att hon fick komma till er på besök.

Idag har vi haft Konrads familj här, nu har han flyttat till Oskarshamn. Konrad har varit en stor och lugn kille hela tiden. Riktigt snäll och mycket söt. Vi tror att han kommer att se ut som vår Albert när han växt till sig. Han såg ut så här som liten. Han har så fina ögon att man smälter.

Nu får han vara hos Ola, Charlott och Anton på dagarna. Det blir riktigt bra för honom. När jag skriver detta bör de vara framme i Oskarshamn, vi får höra imorgon hur det gått på hemvägen. Här kommer ett familjekort med den nya familjemedlemmen på, han var lite sprallig när vi tog kortet. Inte undra på när han förstått vilken rolig lekkompis han fått i Anton. Anton hade tålamod att leka länge med fjäderpinnar och bollar. Det börjar bra tyckte Konrad.

Vi önskar familjen Jansson ett riktigt fint och roligt liv tillsammans med Konrad. Mer hur han har det kan ni snart läsa här i dagboken.

Det märks verkligen att flera av ungarna flyttat, det är lugnare och de mindre verkar lite förvånade och ligger lugnt och vilar på kökssoffan. Det tar nog någon dag innan de kommer på att  ta för sig alltmer själva.  Nu skall de få extra mycket kärlek av oss alla människor och katter i huset. Nästa helg är det deras tur. Det är tungt för oss men lättas upp av att vi vet att de har goda hem som väntar på dem. Innan dess skall vi på besiktning på torsdag och så skall vi ha kul här en vecka till.

En extra puss till Knut, Kerstin och Konrad från oss, sov gott inatt.

/R&J

Foto