Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Som tur är får vi rapporter på hur kattungarna som flyttat har det.

Knut som är i Äspered har nu haft en vecka på sig att upptäcka huset, tämja nya familjen, hittat källaren som var ett häftigt ställe och intagit sin plats som vice förstekock i familjen. Alltså placerat sig på bästa platsen vid spisen så fort någon går åt det hållet och då talar han om vad han önskar att det skall bli för mat, och det helst fort. Han har lyckats, för vi har hört att han ätit semla idag... Vad blir det imorgon? Han har också provat de flesta sängarna som familjen har och alla verkar godkända. Ser bra ut det här.

Kerstin som är i Örebro har lyckats att leka med nya kattkompisen Lakrits och träffat rotveilerhundarna. Allt går bra och hon är på gott humör och pratar, äter och sover gott. Nya matte börjar planera för utställningar och Kerstin har säkert inget emot att följa med.

Konrad som är i Oskarshamn verkar bli kung i familjen där han firar sportlov. Han har fått välkomsttårta av  familjens mormor, träffat släktingar med snälla barn och sen ätit räkor och skinka. Och på detta  lekt härliga lekar med Anton. Efter detta har han haft vilodag idag. Tror jag det, han måste ju smälta all maten och vila sina ben lite.

Här hemma går dagarna alldeles för fort, kattungarna som skall flytta till helgen tar det lite lugnt nu. De promenerar omkring och har det trevligt. Leker lite med en råtta men sen kommer gamle Albert förbi och tar över den. Signe ligger och solar magen framför brasan så det täcket var upptaget. De ligger en här och en där nu.

Hilda och Ambrosia har intagit mattes säng och väntar på att jag skall komma och lägga mig, synd att man måste jobba när man kunde ha det så gott hemma. Men imorgon är det 1 års jubileum på mattes förskola och då skall vi bjuda på en 10 m lång rulltårta som ligger på borden som en etta, skall bli roligt att se barnens miner. Undrar vad katterna skulle säga om de också fick en massa ballonger och serpentiner att jaga....

Till sist en puss till chokladfärgade kattpojken Herbert snart 2 år gammal  i Arvika, vi ses på lördag då kommer vi med "lillebror"  Ludwig till dig. Passa på att vila dig innan dess :-) för han har bra fart i benen.

/R

Foto