Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är anmälan inskickad för att Julius skall på Spinneriets utställning i maj. Han plockar certifikat och sköter sig fint. Hoppas att han inte får någon snygg tjej bredvid sig bara, i så fall kommer han nog inte att se så här oskyldig ut som han gjorde här på Ädelkattens utställning i december. Inte bara tjejkatter utan också domare charmar han varje gång han visar sig. Jo, visst vi tycker också att han är himla go´ och helt outtröttlig med att vilja kela, med alla i sin närhet.

Vi har talat med Linneas matte, hon ha det såå bra på alla vis. Är glad och pigg och sover i mattes knä. Har upptäckt huset och fått ett ny härlig koja inne i den gamla tramporgeln.  Den har hon nu gjort till sin. Vilken lycka för en liten kattflicka. Kram på er Linnea och Eva från oss.

Här är prinsessan Linnea till vänster med sin bror Ludwig, vi menar numera herr Albert Ståhlberg boende i Arvika.

Foto