Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har det vart ett par dagar då det är ljust på eftermiddagen och katterna hinner vara ute på altanen en stund. För det är bara en stund, alla springer glatt ut när vi öppnar men inom fem minuter är det bara Bianca och Julius kvar därute.

Samma med Albert, Ambrosius och Signe. De får gå ut om de vill men efter tre minuter så är Ambrosius och Signe vid dörren igen. Albert däremot tar sig en sväng trots att vädret är kyligt. Han går ner från altanen, tar en sväng runt gäststugan, smyger lite vid fågelbordet. Han undar varför vi har det på en stam till en gammal enebuske. Varför inte sätta ner allt på marken, så att han kanske kunde ta sig en gosebit. Fåglarna äter ju där hela dagen, undrar vad de äter.

Det är roligt att bo i skogen och ha en egen väg. Vem kan motstå att köra en sväng med kälken, inte de femtioåringar som bor här iallafall. Det kanske inte är så många snödagar kvar denna vintern. Tjohoo !!! Härligt med lite fart !

Annars går vi här och väntar på att se några dräktighetstecken på Ambrosia. Kanske lite, lite rosa tuttisar. Hon är väldigt rädd om magen och kelig. Vi får se efter helgen hur det ser ut, spännande.

/R

Foto