Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har det gått en tid och mycket har hänt med katterna.

 

Edward från senaste kullen flyttade till Alingsås för ett par veckor sedan och han trivs alldeles utmärkt.

Darwin och han äter nu ur samma matskål och sover på samma stol.

På natten sover han på Christers kudde. Det är härligt att se de sålda kattungarna komma till bra hem och få det fint. Vi önskar hela hans nya familj all lycka med sina katter. Det verkar också som att de kommer och visar upp sig på någon utställning framöver. Då skall ni få se på snygga killar!

Minette (Muffins) har det fortfarande jättebra i Stenungsund. Hon har nu fått en kamrat som är en stor, vacker, rödrandig huskatt som heter Staffan. De var lite avvaktande i början men har blivit bättre och bättre kompisar hela tiden och fortfarande inget kissande. Det är kul att hon har någon att smyga på så att husse och matte får lite lugn och ro. Nu är pappren skrivna och hon är deras till fullo. Vi kommer därför att flytta lite på henne på hemsidan. Men vi håller kontakten och hälsar på varandra, även utan katterna.

Ellinor har blivit Eleanor Rigby.
Hon bor som tidigare bestämt kvar hos oss, växer bra och är en riktig sötnos. Eftersom pappa Ambrosius är lite kung här och hans bror Albert store prinsen, har hon blivit vår ”lilla sessan”.
Att vi ändrat stavningen på namnet beror på att vi i stamtavlan tyckte att det var kul med Eleanor Rigby eftersom Jonas sedan barnsben är stor Beatlesälskare. Hon har en mycket lovande kort-kort, ganska ljusblå päls. Ögonen har redan fått en mycket kraftig färg och sedan Edward flyttat leker hon mest med Ambrosia. Trots ganska häftiga långdanser med katterna ibland, har faktiskt bara en blomkruka åkt i golvet. Men då fick jag skylla mig själv, jag glömde ju fixa en utkiks plats. Under hela julhelgen har allt annat pynt klarat sig och även granen. Inte en enda trasig kula blev det. Ni kommer att få höra mera om henne här framöver.

Så till en kommande nyhet. Clara skall få ungar. Det är beräknat till början av vecka 8. Och är extra roligt för det är ett och ett halvt år sen hon fick kull senast. Förra våren var hon krasslig, men efter undersökningar och prover kan ingen hitta något fel.
Så vi vågade prova att para henne med hennes stora kärlek, Ambrosius. Det är extra kul med hemmagjorda ?. De har nästan ett eget språk med varandra; de kurrar, de piper och de pussar varandra på nosarna. De tycker mycket om att vara ihop och ser lugna och belåtna ut när de ligger i samma säng och myser (eller sover som två hoprullade ringar). Hon har ökat i vikt och man kan känna att det rör sig i magen. Håll tummarna att allt går bra, jag skall berätta för er sen hur det gått.

Vi har firat två födelsedagar Signe 7år den 15 januari och Putte 8år den 8 februari.

Annars håller Jonas på med, förutom jobbet som billackerare, förberedelserna inför Spinneriets utställning 21 och 22 maj i Vättlehallen, Stenkullen i Lerum. Det blir en rejäl utställning med 360 katter varje dag. Han är monterplatsansvarig och nu är det snart fullbokat runt rinken med massor av trevligt folk och firmor som kommer att erbjuda mycket ni inte sett på kattutställningar tidigare. Det kommer förstås också kära tidigare bekanta montrar.

Jag håller på med jobbet som består av att laga mat på en förskola. Igår och idag har jag skottat rejält med snö, sytt ihop en snygg stickad väst till min nystickade polotröja och bakat kakor till Spinneriets årsmöte nästa vecka. (Det blir även goda smörgåsar där).
Jag förbereder också planering för Café Curr Inn, Spinneriets utställningscafé. På utställningen där jag brukar vara ansvarig för all mat. Från uppbyggnaden av utställningen tills vi låser på söndag kväll bistår jag med mat och fika. Som tur är brukar det vara massor av hungriga glada människor med hela tiden för att äta upp den. Så det vill till att ladda med mat och dricka av många sorter.
Nu skall jag pussa alla kissarna god natt och njuta av deras värme och kärlek. Ute blåser det och är snöstorm. Jonas är nog strax hemma efter mötet med Spinneriets styrelse.
Vi hörs om ett litet tag igen. Välkommen tillbaka och tack för att du tog dig tid att läsa.

Hälsningar Ragnhild, Jonas och S* Special Cats katterna

Foto