Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I fredags fick vi fint besök, Linnea kom för att vara här i en vecka medan matte är på vift. Härligt, tycker både vi och katterna i huset. Alla hälsade henne välkommen tillbaka. De flesta av katterna hade luktat på hela henne inom en timme, de andra inom två timmar. Hon kom ut ur sin transportbur och såg lite förvånad ut. Här känner jag igen mig... Och mamma Bianca fick stora ögon. Innan kvällen var över hade mamma tvättat hela henne och de har brottats och lekt följa John.

 Idag har hon varit med de andra ute i vårsolen på altanen, det var spännande. Och koltrastarna var roliga på gräsmattan nedanför, de flyttade sig inte ens när katterna kom ut. Vi skall passa på att pussa på henne denna veckan. Kram till matte Eva från lilla Linnea och oss, allt är bara bra här hemma.

Igår hade vi äran att få besöka Trisse, S* Special Cats John Player Special och hans matte Suzanne. Vilken katt han blivit på ett år. Oj, oj, oj en sån brun nallebjörn på 6 kilo. Och vilken kurrmaskin.

Man blir nog sån när man får sova på en rosa mohairfilt, ha en fin utsikt från balkongen och trevliga kompisar i katten Cookie och marsvinet Sutten. Suzanne och dottern Alexandra har verkligen gett honom ett underbart kärleksfullt kattliv.

Vi vill se mer av honom !!! och det skall vi och ni få. Han skall med på Spinneriets utställning lördag 16 maj här i Bohus. Där kommer ni också att få se S*Special Cats Linnea, S*Special Cats Leonard och S* Special Cats Hulda. Samt våra egna Julius och Signe. Samtliga är anmälda till lördagen. Julius och Signe även till söndagen den 17 maj. Hoppas nu att vi alla som har skickat in anmälningarna kommer med. Då skall vi ha trevliga dagar ihop. Besked på detta kommer någon vecka innan utställningen. 

Här kan ni se Trisse i egen härlig nallegestalt.

Här är Cookie, hans kamrat.

Och även lilla Sutten, marsvinet.

/R

Foto