Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vilken COOL katt vi träffat idag!!!     S*Special Cats Leonard.

Till hans ära blir det en liten Leonard special ikväll, med några extra bilder..

Vilken snygging om vi får säga det själva och det får vi för ingen kommer att kunna hindra oss här. Nu är det en månad sen han flyttade till Anna och Alice i Göteborg. Han har växt mycket. Blivit större och grövre i kroppen. Och han är väldigt snäll och trevlig i sättet. Välkomnar alla gäster som kommer till dem och lägger sig i deras knä, man blir bara lycklig att höra sådant om en såld kattunge.

Om ni själva vill avgöra detta då kan ni komma och se honom på Spinneriets utställning i Bohus den 15 maj. Där kommer det att vara med 9 stycken katter som bor här eller är födda här på lördagen. Det skall bli väldigt spännande att se vad domarna tycker om dem. Tills ni får se honom där, eller bilder därifrån så får ni gosa er här.

En till... bara för att han är så söt!!!

Här kommer hans snälla kompis Alice, 15 år gammal, som tagit emot honom på ett underbart sätt. Med vänlighet och lagom uppfostran.

Tack Anna för god fika, vi återkommer gärna med kameran om ett tag/R

Foto