Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Ja, det är inte vi här inne i huset just idag men väl fåglarna på utsidan, de fyller sina holkar med katthår, plockar upp stora tussar och lägger in till sina små. De fågelungarna kommer att få det extra gott i ullen från Ambrosius, naturen är rolig att följa och man får många chanser att deltaga själv om man vill. I vårt fågelbord äter fåglarna upp en vetelängd om dagen eller en liten limpa. Alla brödkanter  och urborstad päls är hårdvaluta här :-)

Tur att Signe är på vänligt humör och håller koll på dem från en utkik på altanen,  mellan brädorna där i staketet.

Bianca har härliga tider och leker gömme i kattgården, medan Ingborg tar det lite lugnt.

Josefina tittar vad Albert gör nere på gräsmattan.

Nu har våra grannar med barn börjat komma till sitt hus på helgerna, katterna vet inte om de skall tycka deras glada tjut är roliga eller farliga. Albert tycker inte att det är såå kul, de har en stor hund som ligger vid ladan där han brukar ta sig en titt. Så nu upptäcker han andra sidan av tomten ett tag.

Vi har haft nya och tidigare bekanta människor i telefonen, via mail  och här på kattbesök ett tag nu, det har varit mycket trevligt. Vi hoppas att vi skall kunna ge er en kattunge i den färg ni önskar er framöver. Det gäller ju att ha tålamod för ingen rår över parningar och dräktighet, tack för att ni vill stå kvar och vänta hos oss.  När det gäller Ambrosia och Julius så skall vi snart kunna se hur det är, några dagar till bara så bör det börja synas och vi hoppas att det finns några småttingar därinne. Återkommer om detta längre fram i veckan.

Nu skall vi snart, den 2 maj fira Ambrosius och Alberts 11 års dag. Deras kullsyskon Anna Aurora, Axel och Albin mår bra, vi önskar er alla en fin födelsedag, det är lite speciellt med Er från allra första kullen.

Och vi skall i helgen ta oss en tur till Skövde och pussa på Choklad-Julle, S*Special Cats Julius, det skall bli skoj att träffa honom och familjen igen. Hoppas att vi kan ta lite kort på honom och visa er nästa vecka.

Vi träffas snart här igen, välkomna tillbaka.

/Ragnhild

Foto