Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Ja, det är vårt namn på Julius i Skövde. Första maj var där och hade en härlig dag med Håkan, Carina och Julius. Han har växt och blivit en stor kraftig katt. Ögon som bärnstenar och päls som var TJOCK. Elegant gick han omkring med svansen rakt upp och visade hur han hade det, stoltast var han nog för utsikten. Husse och matte har ordnat med en lekplats åt varje håll, vackra höga träd utanför fönstret med många fåglar i och så bra servicepersonal nästan dygnet runt. Och härlig balkong där han kan svalka av sig på kvällarna. Om det vore ett hotell är det klart 5 stjärnigt. Lycklig katt det förstår vi att du är goe Julle.

Vi hann med mycket trevlig under dagen, god mat, konstutställning och så tittade vi oss runt i Skövde trakten. Vi fick se nyförlösta kalvar och så de som var något äldre, titta och njut.

Här mår vi gott med kaffet i solen efter en underbar middag vid galleriet.

Det var en dag vi kommer att minnas med glädje, länge på alla sätt.

Hemma går en lycklig Ambrosius och väntar på att bli morfar i juni.

Han är en riktigt söt kille, den store nallebjörnen. Ambrosius.

Även den lille nallen har varit ute på vift i helgen. Julius, vår egen blå, tyckte det var spännande att gå omkring ute och lukta på våren. Det är han som skall bli pappa om ett tag.

Tar med ett kort till på den store blå, varför snåla. Ni skall veta att han luktar lika gott som han är söt.

Och så ett kort till på våra arbetsamma fåglar. De gör allt för de kommande ungarna. Nu har de börjat plundra fårskinnsfällen som den lille svarte utekatten fått till sin.

Han var föresten här idag och träffade Signe på utsidan.

De satt och tittade på varandra ett tag sen gick han till maten.

Detta var lunchen, frukost intog han vid 6 tiden imorse. Han vet när vi brukar vakna och håller tiderna bra. Så får han också ett skrovmål när han önskar sig.

Kram på er, på återseende om några dagar.

R&J

 

Foto