Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har varit och hälsat på hos S * Special Cats Knut i sitt nya hem utanför Borås, så skönt det är att komma till kattungarna och känna en underbar kattstämmning i det nya hemmet. Där han är välkommen dygnet runt så även om han är på lite bushumör. Han var verkligen söt, har fått pappa Julius tjocka päls och tjocka svans och mamma Ingeborgs vackra ögonfärg. Han är fortfarande matglad och pratsam. Han har en härlig tyngd i sin goa kropp och man blir såå puss och kelsugen när man ser honom.

Visst är han stilig. Denna veckan blir han 6 månader gammal. Vi är mycket glada att han bor hos Er och har det så bra,tack för besöket Lennart, Mia och Tim. På lördag skall han med på sin första utställning, skall bli roligt att se vad han tycker om det.

Ambrosius vill tala om att vi har så jättegott iskallt vatten i vår brunn, det är såååå gott.

Och så en hel rad med hälsningar och många tack för att ni hör av er, vi är väldigt glada för att ni låter oss få fortsätta ta en liten del av katternas liv hos er:

Stor kram till Kerstin med familj i Örebro och tack för brev. Hon har varit på utställning i Hallstahammar och är ute i trädgården i sele mm och har det skönt.

En stor kram också till Oskarshamn och Konrad med familj. Konrad är ute i kattgården och hans favorit sysselsättning är att titta på humlorna.

Vi har fått brev från Herbert och Ludwig i Arvika, de har det kul och bra. Herbert är jättesnäll mot Ludwig (som nu kallas för Albert)  Med hundens hjälp tog han till och med tog med sig honom ut på en promenad utanför huset. Det var ju inte riktigt meningen. Men sen kom de gående tillbaka in bredvid varandra en stund senare och ville in. Herbert är duktig på att uppfostra "lillebror"   Kram till Torbjörn och Ulla för alla trevliga rapporter vi får, lika roligt varje gång.

En hälsning till våra nya vänner Ingegärd och Bertil från Göteborg med dotter och barnbarn. Tack för besöket här idag, nu hoppas vi att Ambrosia kan ge er en söt blå brittflicka inom inte allt för lång tid, ni är välkomna tillbaka.

En hälsning även till ganska nya vännerna till Jessica och Andrew och barnen i Kungsbacka som också hälsat på och väntar på en liten kattflicka, härligt att höra om ert bygge med kattgården. Era katter kommer att ha det riktigt lyxigt.

Ett tack för trevligt samtal ikväll och liten puss extra till Linnea och matte Eva i Smögen som nu sover skönhetsömn inför utställningen på lördag, vi väntar på att träffa er igen.

I Uddevalla görs Hulda fin och i Göteborg fixas Leonard, det blir lite av ett släktkalas på lördag. Vi längtar efter att se er.

Och så en hälsning till Wargön till Tommy och Ellinor, tack för trevlig gemenskap i fredag, brittuppfödare emellan, välkommna tillbaka ni också.

Nu packar vi till utställningen nästa helg då ett flertal av våra katter kommer att vara med. De som flyttat ut och de som bor hos oss. Kom gärna dit om ni kan. Lördag den 15 maj ca klockan 10 börjar bedömningarna i Bohus, strax intill Kungälv. Utställningen ordnas av vår klubb Spinneriet och det kommer att vara ca 500 katter både lördag och söndag i många olika raser.

Kan ni inte komma så skall ni få läsa om hur det gått här sen.

Hälsningar Ragnhild och Jonas

 

Foto