Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har haft glädjen att återigen träffa kattvännerna, Karin och Tage som bor vid Alingsås. Deras tidigare katt Boris hade samma uppfödare som våra kattflickor Clara och Cajsa. Han föddes i kullen innan dem. Hos Kerstin i Falun. Här ser ni den underbart söte midsommarkatten Boris, visst blir man glad att se när det finns människor som hans husse och matte som tar sig tid att göra midsommarkrans till sin kattkärlek.

Det måste vara livskvalitet utan stress.

Om vi har lyckan så kommer det in någon eller några mer katter i våra liv om vi är tvungna att skiljas från någon. Det har det också gjort för Karin och Tage. De har nu Brolle och Jossan som ni kan se här. Två helt underbara katter som verkar ha förstått att på alla sätt att ta för sig av detta välkomnade hem, på ett helt självklart sätt. Bara att kunna ta över Boris plats på fönsterbrädan intill den virkade spetsgardinen, ligga där och kika ut på fåglarna mellan spetsarna.

Att få gå in och lägga sig i ett eget köksskåp och ha detta som en kattrestaurang. Att ha en matte som tömt skåpet på allt annat och låta katten LIGGA där inne med dörren lätt stängd och mumsa i lugn och ro. Det ger en härlig glädje för oss kattvänner på besök att få sitta i Karin och Tages kök , dricka kaffe och höra ljudet inifrån skåpet.

Tage med Brolle.

Karin med Jossan. Snart skall vi fika här i Hålt.

Igår var vi vid stugan i Båstorp och klippte gräs och rensade rabatter. Vi måste göra fint och förbereda för snart följer de med och tar kattgården i besittning. Då skall de få titta på rosor och lukta på lavendel och en vajande vimpel, det gillar de. Men bäst av allt är nog fjärilarna.

Ett par saker är säkert, det är att ekorrarna är kvar och att göken kommit igång med kvällssången både vid stugan och här hemma. Nu blir det förmiddagsfika och middag UTE. För både oss och katterna som så önskar.

Trevlig pingstdag / R

 

Foto