Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Först vill vi visa er en siamesdam som skall fylla 20 i augusti. Hon heter Millan och bor hos våra vänner AnnLee och Kent.

Hon är lite tunn men fortfarande mycket fin i sin päls och tycker ännu om att promenera till växthuset där det är varmt och gott och matte ofta håller henne sällskap. Växthuset ligger i traktens finaste trädgård så hon har utsikt värd en sån här fin kattdam och inte blåser det där heller. I växthuset kan hon ligga och njuta av den fina dammen och alla vackra växter runt omkring. Vet inte om hon kan se dem nu men det är iallafall en underbar lugn och fin miljö för en åldrig katt. Sen går hon in mot  huset försiktigt på gräsmattan till ytterdörren och så in där hon  kan ligga och sova och ha det skönt nästa dygnet runt.

Hoppas verkligen att hon får leva länge till, denna verkligt vackra katt. Kram till AnnLee för att hon är så otroligt gullig mot även sina andra katter, Busen och Sudden. Bara Millan kom från ett annat hem de övriga har promenerat dit och tyckt att det verkar vara ett bra hem för katter och det kan vi intyga att det är.

Så till en annan dam, en ung snygging som gästat Julius i Gäststugan. Hon heter S*Applecat Lolita och kom från Åseda i Småland. Hon och Julius kommer från samma katteri i Stockholm. Men är inte släkt. Hon var välkommen tyckte Julius som pysslat om henne på alla vis. Här får ni se hur fin hon är. Juius och vi hälsar till henne och familjen, det var trevligt att ha dig här.

S*Applecat Lolita som är blåcreme i färgen och har riktigt vackra ögon.

Efter att rabatten runt vinbärsbuskarna nu blev rensade och fina i helgen och växthuset här börjar bli trångt av växter som väntar på varmare ute nätter så har vi ikväll eldat i braskaminen till katternas förtjusning. Ett par minuter efter att det var tänt så placerade sig Bianca på filten framför och rullade sig runt som en korkskruv. Och jag fick fram stickningen. Det är inte så dumt med lite busväder trots allt.

/R

Foto