Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu när det är svalt och ljust på natten ligger katterna gärna ute på altanen även om klockan är över 23.00

Här ser ni Ambrosia (längst bak), Julius( i mitten) och Ingeborg ligga och småprata en natt uppe på vedlådorna.

Härifrån kan man se om det kommer någon gående på gårdsplanen och gräsmattan. Eller om den lille svarte utekatten går förbi eller om det kommer en häst och ryttare promenerande nere vid vägen. Detta är favoritplatserna dygnet runt. Helst skall man vara några kompisar som ligger här ihop, det är tryggt när kvällen kommer.

Josefina föredrar att vara ute på dagen, och sen gå in och lägga sig... ni kan gissa var någonstans. Jo i husses säng, helst ensam med honom där. Här är hon middagspigg, vår chokladpralin.

Ambrosius föredrar att sova för natten på kökssoffan, på dagen tar han sig gärna en tupplur i köket på stolen nära matlagningen. Han vet också att det brukar vara gott intill järnspisen, bäst att boka in sig där.

Nu skall vi vattna ute i växthuset och alla krukor runt huset, amplar vid garaget och vid altanen. Det har varit 26 grader idag och snart är blommorna på gång, ännu är det dock lite tunnt. Förra veckan när det regnade fylldes rödvinstunnan till bredden, det är lyx att hämta ljummet vatten ur den till växterna.

/R&J

Foto