Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

S*Special Cats Hilda har också flyttat tillbaka hos oss, vi vet inte riktigt om det blir för gott. Det  blev lite mycket för henne i en barnfamilj med flera katter så hon har kommit hem och varit  mammas katt lite igen.

Just nu provar vi oss fram lite med henne, det måste bli rätt för Hilda och inte bara för oss människor. Hon är en jättesöt ganska nykastrerad hona med kort ljuvlig chokladpäls. När hon är trygg så är hon den mest keliga i världen och har fantastiska ögon.

Denna veckan är hon i lugna trygga händer i vår sommarstuga på semester med vår dotter Charlotte och hennes sambo Joakim samt deras katter Casper och Laban båda britter. De har det gott och är ute på promenader, är i kattgården och ligger i sängen och myser. Kattkillarna är snälla mot henne och vem vet, kanske har hon lust att få följa med dem till stan om ett tag. Annars kommer hon till oss. Ha det så gott i Båstorp allihopa.

 

Foto