Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

S*Special Cats Konrad har fått en kompis som heter Abbe.

Det är lycka att få nån att smyga på och sova intill. Grattis till tillökningen i familjen önskar S*Special Cats hela gänget i Oskarshamn. Lycka till med lille Abbe.

Fast fortfarande tror vi att kompisen Anton är BÄST. Här vill vi skicka en hälsning till Antons farmor som vi hört är en trogen Dagboksläsare, det gör oss glada.

 

Här hos oss på altanen ligger Albert och sover middag i en apelsinlåda som har inbyggs airkondition.

Ikväll har han försvarat Signe mot den svarte utekatten. Hon var på väg över gårdsplanen när den svarte enträget promenerade strax bakom henne. Albert fick ett uns av svartsjuka eller så och satta av i högsta fart från utkiksplatsen intill vattentunna, som för övrigt luktar gott av  ekträ och gammalt rödvin. Och han brukar inte vilja lämna den platsen frivilligt. Men nu fanns ingen annan utväg. Med hela kroppen i rejäl gungning jagade han bort den svarte upp till berget på ett par sekunder. Detta medan Signe lugnt vänder på huvudet tittar sig omkring och går vidare. Det var nog denna kvällens "aktion" i Hålt. Och kul att få möjlighet att se vilka tankar och reationer som en gammal katt kan ha.

Foto