Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Ute har det stormat de sista dagarna men vad gör det? Vi har varit på besök hos två av "våra" kattungar. Med på resan var Jonas mamma Brita som träffar alla små kattungarna och ibland har hon en hel kull i sin säng här hos oss. Och hon tycker det är toppen. Världens snällaste kattfarmor.

Vi började i Smögen hos S*Special Cats Linnea och matte Eva. På vägen dit såg vi hur havet skummade i mörkt grönt med vita gäss. Riktigt mäktigt. Linnea bor året runt i ett rejält skärgårdshus med utsikt över trädgårdar och en park och mattes blommor.

Hon har det mysigt och kan gå in och ut på sin innätade balkong när hon har lust. Här kommer några kort på Linnea. Tack Eva för en underbar lunch och gott expresso kaffe. Vi fick en riktig känsla av att ha varit i Italien efter att ha besökt dig och Linnea. Vi är dock glada att du flyttade hem därifrån innan Linnea kom så att vi kan ses ibland och ha det gott ihop.

Här ligger hon i sin klätterställning som har många roliga in och utgångar.

Puss på dig Linnea, vi ses snart, hoppas vi.

Efter detta åkte vi till Berfendal vid Dingle. Där bor S*Special Cats Gunnar Gustafsson, som kallas för Balder. Han fick sitt kanske lite långa namn från Ragnhilds omtyckte storebror.

Balder bor hos Gunilla och Anders i ett fint hus på landet, med en utsikt som man aldrig kan ledsna på. Så här ser det ut utanför köksfönstret.

Ser ni vilken kille han ÄR!!! Det är en riktig brittkille minsann. Att han dessutom gillar att vara med Gunilla och laga mat och baka småkakor är ju bara ett plus. När han ser till att Anders gör sitt i arbetsrummet, då kan han koppla av och somnar strax intill på en dyna. Den katten visste vad han gjorde när han valde rätt matte och husse. Tack för kaffe och jättegoda hembakta kakor, den mjuka nötkakan tar lång tid innan vi glömmer. På återseende, gärna snart igen.

Vid Thorskogs slott på hemvägen såg vi en annan kille med snygg frisyr. Även han gillar att bita i lite friskt gräs.

Här hemma håller vi på att låta Axel ( Findus) få ta del av trädgården mm. Vi har börjat med koppel på men kunde snart ta bort linan, då han lugnt gick runt, över och under altanen  var mest spännande idag. Han tog också en sväng runt omkring huset, det var lite läskigt, gräsmattan var stor. Han blev buren runt och kunde konstatera att det nu snart är dags att plocka in de mörkröda krusbären. Han håller koll på vad Signe, Albert och Ambrosius gör. Och ser frågande ut. Ambrosius hoppar runt hela tiden...  efter fjärilar, pappa långbenar, småfåglar... är det meningen att man måste bete sig så bara för att man kommer ut?

Inomhus är det tjejsnack, Ambrosia och Ingeborg bryr sig bara om varandra och Julius som hade lust att vara i mitten förstod att det var bäst att hålla sig på sin kant och kanske bara få lägga till ett litet kurr emellanåt.

Vi  visar er här ett trädgårdsjobb. Katterna kan vara lugna, det kan bli en och annan brasa även i vinter. Husse och matte är nu klara med vedförrådet för i sommar. Vad gör vi inte för att katterna skall ha det gott.

Än har vi inte behövt elda, idag såg det ut så här 3 meter från huset i Hålt.

Fortsatt trevlig semester, vi vet att många av er har ett par veckor till.

 

 

Foto