Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har haft en härlig dag hemma hos S*Special Cats Knut "Aramis" och hans familj Mia, Lennart och Tim i Äspered. Den katten har det GOTT... Minst sagt!!!  

Klättrar i körsbärsträdet, promenerar runt under träden och bland blommorna och sen ligger han och njuter i uterummet. Allt detta med sina personliga tränare ( Lennart och Mia) som hänger med runt trädgården. Titta här, kanske är det grannkatten Bodil som är på ingående. En söt huskatt som Knut ha full koll på om hon är på hans gräsmatta.

Under körsbärsträdet är det svalt och skönt i gräset, ute är det 27 grader varmt.

En fika är aldrig fel.

Kolla in den tjocka svansen och den kort-korta pälsen. Mamma Ingeborg och pappa Julius hemma i Hålt kan vara stolta, det är vi också. Dessutom är han den snällaste kattpojken man kan träffa.

När han inte vill leka och prata i den ljusa sommarnatten :-)  eller vad säger du Tim? Han fattar inte riktigt när lillhusse jobbat natt och vill sova lite till. Tim är underbar som alltid är lika gullig mot honom. Föresten hälsar Ambrosius till Tim att han är glad för att du vill vara med i hans fanclub.

Tack för att han har det så bra hos er och får både kärlek, motion och att han får vara med och ligga i Tims knä vid  datorn. Såna mysstunder är goda för en misse. En hälsning och så till de snälla kattvakterna ( dottern med fästman) som  ger Knut kärlek när matte och husse är lite på vift.

Sen avslutades dagen med en smarrig middag på altanen, vad grillmästaren Lennart  och såsexperten Mia hade fixat har vi gottat oss åt i flera dagar efteråt. Tack för en skön dag tillsammans med er i Äspered.

 

Foto