Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

S*Special Cats Hermann är 2,5 år gammal, han har bott i Malmö sen han var 12 veckor gammal. Nu har han på grund av sin mattes allergi flyttat hem till oss igen.

Han fick sitt namn med två nn på slutet efter fina handsydda teddybjörnar. Såna som finns i Ragnhilds skåp. Han har samma färg också. Fast han är trevligare och sällskapligare att umgås med förstås. Det känns verkligen att han är född och uppväxt här i huset, han tillhör fortfarande familjen och är jättevälkommen hem igen. Så här såg han ut som liten.

Vi mötte honom i Falkenberg och han var så duktig i bilen hem. Stod upp en stund i sin låda och tittade sig omkring, mjauade tre gånger sen lade han sig ner och hörde på radiosporten, det var allt, sen var han hemma...

Efter en natt och en dag i eget  sovrum var han nyfiken på vem som sprang omkring utanför dörren. Vi bar ut honom och vilka stora ögon han fick, här såg nog trevligt ut för han ville ner och så promenerade han bortåt köket. Där mötte han Ambrosius, Hermann fräste lite åt honom och stannade upp. Ambrosius tittade på honom med undrande blick, vad är det med dig då... sen han han förbi.

Ni skulle sett Hermanns min. Efter det så var han säker på att katterna här är snälla. Och det har de varit. Nu är han med alla de andra hela tiden och har kul. Josefina är lycklig att nån vill springa runt med henne. Det växlar vem som kommer först.

Nu Hermann, får du stanna ett tag hos oss så vi får pyssla om dig lite.  Mer bilder på honom kommer inom kort.

I lördags hade vi Grillfest för Ragnhilds syskon, syskonbarn med  sina familjer. Det var verkligen roligt, vi var 34 personer som grillade och åt god mat ute bland borden på gräsmattan. Gott sensommarväder hade det också lyckats bli. Vi vill skicka hälsningar genom Dagboken till alla som var här.  Härligt att ni ville komma från Götene, Forshaga, Ängelholm, Kungälv, Göteborg, Uddevalla mm för att vi skulle få träffas och ha det gott som vanligt.

Nu när höstmörkret har börjat komma på kvällarna vill katterna gå in av sig själv. Inte alltid dock...

Albert tycker inte om när det blåser kallt och är ofta den förste som kommer och vill in. Fast i söndags när vi skulle ut och plocka svamp så hade han gått in under grannens ladugård och tänkte nog stanna där under hela förmiddag. Spännande ställe är det där. Typiskt att han skulle in där, nu när vi ville att han skulle komma in innan vi går iväg. Jag pratade vänligt, snällt och barskt till hon att komma ut därifrån, man såg bara hans nöjda söta ansikte i en öppning i grundmuren. Han ville inte komma. Lite sur gick jag hem igen, det är inte långt. Bara en fin gräsgång bort.

Vi får väl vänta då. Jag hann bara till hushörnet hos oss så hör jag Albert komma bräkande bakom, du glömde mig!!! Han är för söt den store goe Albert. Jag fick bära honom och gå en pussrunda runt huset innan vi gick in. Sen blev det kantareller så det heter duga och smaskiga är dom. Hoppas att även ni hittat dem. Och Albert hann ut en ronda till innan det blev kväll.

Nu börjar hösttrerminen på vår hemsida. Nu blir det fler uppdateringar och oftare, välkomna tillbaka. Och glöm inte att titta in på vår sida om "Kattungar" för där är det nýheter nu.

/R

 

Foto